ЕАСТРА ХОЛДИНГ ГРУП

ЕАСТРА ХОЛДИНГ ГРУП

ул. 202 No1
София,
България
23.3315445
42.7119547
UserLikes
Име: ЕАСТРА ХОЛДИНГ ГРУП
Адрес: София, ул. 202 No1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.eastraholding.com/fuelsbg.html
E-mail: text to image
Отрасъл: Течни и газообразни горива и подобни продукти
Дейност:

Транспорт на горива, транспорт и логистика

Ключови думи: транспорт, горива, транспорт, логистика, влекачи

ЕАСТРА ХОЛДИНГ ГРУП

За нас

Еастра разполага с 30 бр. чисто нови влекачи и соло автомобили VOLVO, EURO5 модел 2008 год. и полуремаркета и ремаркета SCHWARZMULLER производство 2008 год.
И за да сме конкурентни на пазара:

1. Притежаваме сертификат за контрол на качество ISO 9001 : 2000, издаден от Allianz CERT – Германия.

2. Всички наши автомобили са снабдени със специални електронни устройства с четци на чип карти, чрез които се снема цялата информация от извършените курсове.

3. Ние сме единствената фирма в България, която ви гарантира, че няма да има нерегламентиран достъп до Вашия товар, тъй като всички цистерни са оборудвани със система за електронно пломбиране.

4. Всички автомобили са оборудвани с GPS – система с електронни средства за проследяване и получаване на постоянна информация за местонахождението на автомобилите респективно на товара.

5. Цялата база данни се съхранява в специален сървър в Германия и по всяко време можем да Ви дадем актуална информация за Вашия специален товар.

6. Ние гарантираме на нашите клиенти за качеството и количеството на заявените, натоварени и доставени горива.

Партньорството ни с фирми от Германия в областта на превозите на горива, предоставеното ни know – how, натрупаният опит в транспорта и логистиката, внедреното от нас програмно обезпечаване с което работят на Европейския пазар фирми като : BP; Shell; ESSO; ARAL; AGIP и др., ни дава възможност за една съвременна организация на целия логистичен процес от самата заявка до навременната доставка и нейното фактуриране.

На нас се довериха : ЛУКОЙЛ България; Нафтекс Петрол ЕООД; Петрол АД; Еко България; САКСА ООД; Топливо АД; Газтрейд АД и др




 

Открийте ни в Google+